Névnap: Iván

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Június 24.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Iván névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Iván név adatai

Az Iván utónév férfi keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napon ünnepli a névnapját: Június 24. A kibővített naptárakban egyelőre nem szerepel hozzá plusz dátum.

Jelentése: bizonytalan, eredete: régi magyar Ivános, Jovános rövidülése. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Iván név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 44714520455445984623
Második keresztnévként 15231542154415421547
Helyezése 8888898788

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 7777N/AN/AN/A
Második keresztnévként 2024N/AN/AN/A
Helyezése 9898N/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Iván rezgésszáma:

I + V + A + N = 9 + 4 + 1 + 5 = 19 = 1 + 9 = 1 + 0 = 1

Jelentése, értelmezése:

1.: A hibátlan szám, mely az egységet szimbolizálja

Az 1-es típusú ember, egy igen határozott személyiség, aki szeret más életébe is beleszólni. Egyszerű, ám egyben összetett személyiség. Kreatív, győztes típus, aki nehezen viseli el ha veszít.

Ezen kívül a 10-es számnak is van egy különleges jelentése:

A 10-es számúakat nevezhetjük egyesnek is (hiszen 1 + 0 = 1) de a számmisztikában vannak olyan rendszerek, amelyek a 10-es szám teljesen külön szerepel, és mint első kétjegyű szám, az egyes képességeket megtízszerezi. Rájuk jellemző, hogy életük a hatalom, és a szövetségek. Csak kimondottan vezetői szerepben tudják elképzelni magukat, és csak ebben a szerepben érzik jól magukat, és csak így tudnak kiteljesedni.

Küldj képeslapot Iván nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

sörös

pezsgős

pálinkás

jägermeisteres

whiskeys

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Ibrány, Ignác, Ilián, Ilmár, Ilon, Irén, Iréne, István, Ivett, Ivica, Ivola, Ivonn, Ivor, Ivána, Ivó, Ixion, Izsák

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: