Névnap: Melinda

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: December 2.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Melinda névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Melinda név adatai

A Melinda utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napon ünnepli a névnapját: December 2. A kibővített naptárak szerint ezen kívül a következő napon is felköszönthetjük: Október 29.

Jelentése: bizonytalan, eredete: D'Ussieux francia író névalkotása. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Melinda név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 3024430303303713037130359
Második keresztnévként 37443787383538583915
Helyezése 4141414042

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Melinda rezgésszáma:

M + E + L + I + N + D + A = 4 + 5 + 3 + 9 + 5 + 4 + 1 = 31 = 3 + 1 = 4

Jelentése, értelmezése:

4.: A fegyelem és a talány jelölője

A 4-es számra jellemző, hogy erősen ragaszkodik a hagyományokhoz, stabil szokásaihoz ragaszkodik, nem vállal kockázatot semmivel kapcsolatban sem, emiatt fél a változástól, és az új dolgok kipróbálásától. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren igen kreatív.

Küldj képeslapot Melinda nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

liliomos

kankalinos

tulipános

rózsás

gyöngyvirágos

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Malvina, Manda, Marina, Marinka, Matilda, Melani, Melina, Melissza, Melitta, Melizand, Melióra, Melodi, Meluzina, Melánia, Melódia, Mendi, Menta, Merima, Milda, Milica, Minka, Minna, Miranda

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: