Névnap: Pető

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Szeptember 9., November 18.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Pető névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Pető név adatai

A Pető utónév férfi keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napokon ünnepli a névnapját: Szeptember 9., November 18. A kibővített naptárak szerint ezen kívül a következő napokon is felköszönthetjük: Január 25., Január 28., Január 31., Február 21., Február 22., Február 23., Április 27., Április 29., Május 8., Június 2., Június 16., Június 29., Augusztus 1., Október 19., November 16., November 26., December 4., December 9., December 21.

Jelentése: bizonytalan, eredete: Péter rövidült, kicsinyítőképzős származéka. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor egyelőre sajnos nem tehetjük meg ugyanis hivatalosan nem anyakönyvezhető.

Pető név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Pető rezgésszáma:

P + E + T + O = 7 + 5 + 2 + 6 = 20 = 2 + 0 = 2

Jelentése, értelmezése:

2.: A kettősség az antonimapárok száma

A 2-es számban született emberek életében folyamatosan megmutatkozik az ellentét. Egyszerre benne van a siker és a kudarc, a jó, és a rossz. Az illető rendkívül érzékeny lélek, aki másokon szívesen segít, emellett saját maga pénzügyeit is remekül tudja kezelni.

Küldj képeslapot Pető nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

whiskeys

sörös

pálinkás

pezsgős

jägermeisteres

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Peggi, Penni, Petra, Petres, Petur, Petúr

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: