Névnap: Blanka

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Augusztus 10., Október 25., December 1.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Blanka névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Blanka név adatai

A Blanka utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napokon ünnepli a névnapját: Augusztus 10., Október 25., December 1. A kibővített naptárakban egyelőre nem szerepel hozzá plusz dátum.

Jelentése: fényes, ragyogó, tiszta, eredete: középlatin-spanyol. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Blanka név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 294271254274266
Második keresztnévként 7061795348
Helyezése 3339454243

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Blanka rezgésszáma:

B + L + A + N + K + A = 2 + 3 + 1 + 5 + 2 + 1 = 14 = 1 + 4 = 5

Jelentése, értelmezése:

5.: A határok nélküli szabadság embere

Ez az ember, az egész életét optimistán éli, tele élvezettel és szenvedéllyel. Szerencse mellette áll, ám ő nem tervez előre, és inkább a pillanat örömét szereti élvezni. Könnyen lelkesedik, ám ez a hirtelen jött lelkesedés hamar elillan. Életét könnyedén veszi, bizakodó, és reményekkel teli.

Küldj képeslapot Blanka nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

gyöngyvirágos

rózsás

kankalinos

liliomos

tulipános

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Baksa, Balda, Baranka, Barna, Barta, Belinda, Benke, Bianka, Blandina, Borka, Bánk

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: