Névnap: Barna

a következő napokon ünnepli a névnapját:

Június 11.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Barna névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Barna név adatai

A Barna utónév férfi keresztnév. A hivatalos naptárakban egyelőre sajnos nem szerepel. A kibővített naptárak szerint a következő napon köszönthetjük fel: Június 11.

Jelentése: bizonytalan, eredete: Barnabás önállósult magyar rövidülése. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Barna név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 42624327441144654478
Második keresztnévként 949961976991995
Helyezése 8990909091

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 77N/A91N/AN/A
Második keresztnévként 15N/A21N/AN/A
Helyezése 96N/A92N/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Barna rezgésszáma:

B + A + R + N + A = 2 + 1 + 9 + 5 + 1 = 18 = 1 + 8 = 9

Jelentése, értelmezése:

9.: Az önfeláldozók és a segítők

Rájuk jellemző, hogy egész életük során segítséget nyújtanak másoknak, és rájuk mindig, minden helyzetben lehet számítani! Az emberiség sorsa pedig mindig fontosabb lesz nekik,mint saját maguk. Segítőkészek és önfeláldozók, ezért nagy anyagi javakat sosem élvezhetnek, hiszen ahogy pénzhez jutnak, rögtön szétosszák, és eladományozzák másoknak.

Küldj képeslapot Barna nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

pezsgős

whiskeys

pálinkás

jägermeisteres

sörös

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Babita, Bagita, Bajnok, Baksa, Balbina, Balda, Balmaz, Baracs, Barancs, Baranka, Barbara, Bardó, Bars, Barsz, Barta, Bartal, Barton, Bartos, Bartó, Barót, Batu, Batus, Bató, Bazil, Bea, Bella, Bene, Bere, Berec, Berend, Berta, Bertina, Betta, Bianka, Biri, Blanka, Bojta, Bolda, Bora, Bori, Boris, Borka, Bors, Borsa, Buda, Bán, Bánk, Béda, Béla, Béni, Béta, Bóra

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: