Névnap: Edit

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Szeptember 16.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Edit névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Edit név adatai

Az Edit utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napon ünnepli a névnapját: Szeptember 16. A kibővített naptárakban egyelőre nem szerepel hozzá plusz dátum.

Jelentése: öröklött birtok, örökség, birtok, vagyon, harc, eredete: germán. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Edit név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 5966659182586855814757552
Második keresztnévként 95319497947494459432
Helyezése 2020202020

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Edit rezgésszáma:

E + D + I + T = 5 + 4 + 9 + 2 = 20 = 2 + 0 = 2

Jelentése, értelmezése:

2.: A kettősség az antonimapárok száma

A 2-es számban született emberek életében folyamatosan megmutatkozik az ellentét. Egyszerre benne van a siker és a kudarc, a jó, és a rossz. Az illető rendkívül érzékeny lélek, aki másokon szívesen segít, emellett saját maga pénzügyeit is remekül tudja kezelni.

Küldj képeslapot Edit nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

tulipános

gyöngyvirágos

kankalinos

rózsás

liliomos

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Edbert, Edda, Ede, Edina, Edna, Edvin, Edvina, Effi, Egon, Eija, Elek, Elen, Elga, Elin, Elina, Eliot, Eliz, Eliza, Elke, Ella, Elli, Elma, Elza, Emil, Emili, Emma, Emmi, Emő, Endre, Enet, Enid, Enna, Ené, Erik, Erika, Erina, Erna, Ervin, Eta, Ete, Etel, Etre, Eutim, Evila, Evita

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: