Névnap: Eliza

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Február 19., Május 24.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Eliza névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Eliza név adatai

Az Eliza utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napokon ünnepli a névnapját: Február 19., Május 24. A kibővített naptárakban egyelőre nem szerepel hozzá plusz dátum.

Jelentése: bizonytalan, eredete: Erzsébet (Elisabeth) önállósult rövidülése. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Eliza név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/A143171143
Második keresztnévként N/AN/A273538
Helyezése N/AN/A816681

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Eliza rezgésszáma:

E + L + I + Z + A = 5 + 3 + 9 + 8 + 1 = 26 = 2 + 6 = 8

Jelentése, értelmezése:

8.: Negatív emberek rezgésszáma

A 8-as emberekre jellemző, hogy életük folyamatosan nehézségekbe ütközik. Sok szenvedés és betegség lép fel életükben. Sok csapás éri őket, a sors nem tartogat nekik sok szerencsét, de hihetetlen nagy kitartásuk miatt sosem adják fel, ennek köszönhetően, amit igazán szeretnének azt ők is elérhetik.

Küldj képeslapot Eliza nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

kankalinos

liliomos

gyöngyvirágos

tulipános

rózsás

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Edda, Edina, Edit, Edna, Edvina, Eija, Elek, Elen, Elena, Eleni, Elfrida, Elga, Elin, Elina, Eliot, Eliz, Elizabet, Elizeus, Eliána, Eliél, Elke, Ella, Elli, Ellina, Elma, Elmira, Elmó, Elton, Elvira, Elza, Előd, Emil, Emili, Emma, Enid, Enna, Erik, Erika, Erina, Erna, Ervina, Eta, Eunika, Evila, Evita

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: