Névnap: Enid

a következő napokon ünnepli a névnapját:

Augusztus 13., December 1., December 13.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Enid névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Enid név adatai

Az Enid utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban egyelőre sajnos nem szerepel. A kibővített naptárak szerint a következő napokon köszönthetjük fel: Augusztus 13., December 1., December 13.

Jelentése: élet, lélek, eredete: kelta-walesi-angol. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Enid név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Enid rezgésszáma:

E + N + I + D = 5 + 5 + 9 + 4 = 23 = 2 + 3 = 5

Jelentése, értelmezése:

5.: A határok nélküli szabadság embere

Ez az ember, az egész életét optimistán éli, tele élvezettel és szenvedéllyel. Szerencse mellette áll, ám ő nem tervez előre, és inkább a pillanat örömét szereti élvezni. Könnyen lelkesedik, ám ez a hirtelen jött lelkesedés hamar elillan. Életét könnyedén veszi, bizakodó, és reményekkel teli.

Küldj képeslapot Enid nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

rózsás

kankalinos

gyöngyvirágos

tulipános

liliomos

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Edda, Ede, Edina, Edit, Edna, Edvin, Effi, Egon, Egyed, Eija, Elek, Elen, Eleni, Elga, Elin, Elina, Eliot, Eliz, Eliza, Elke, Ella, Elli, Elma, Elza, Előd, Emil, Emili, Emma, Emmi, Emő, Emőd, Endre, Enese, Enet, Enikő, Enna, Enzó, Ené, Enéh, Eponin, Erik, Erika, Erina, Erna, Ernye, Ernő, Ervin, Eta, Ete, Etel, Etre, Eunika, Eutim, Evila, Evita

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: