Névnap: Vanda

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Január 26., Február 25., November 14.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Vanda névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Vanda név adatai

A Vanda utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napokon ünnepli a névnapját: Január 26., Február 25., November 14. A kibővített naptárakban egyelőre nem szerepel hozzá plusz dátum.

Jelentése: vend nő, eredete: lengyel. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Vanda név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 138163143164N/A
Második keresztnévként 37484635N/A
Helyezése 81718269N/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Vanda rezgésszáma:

V + A + N + D + A = 4 + 1 + 5 + 4 + 1 = 15 = 1 + 5 = 6

Jelentése, értelmezése:

6.: Az egészség, a jólét és a harmónia jelképe

A 6-os számúakat mindig nagy társaság veszi körül, igazi tréfamesterek, akiket remek humor jellemez. Mivel ők is szívesen segítenek másokon, nekik is segítőkezet nyújt mindig valaki. Elítélik a törvénytelenségeket, ők maguk pedig általában szerencsés kézzel nyúlnak a dolgokhoz.

Küldj képeslapot Vanda nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

liliomos

kankalinos

rózsás

tulipános

gyöngyvirágos

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Vajk, Vajta, Valda, Vata, Vazul, Vella, Velma, Vendel, Vendi, Vera, Via, Vica, Vid, Vida, Vilja, Vilma, Vince, Viola, Véda, Véta, Víta

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: