Névnap: Adél

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Január 29.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Adél névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Adél név adatai

Az Adél utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napon ünnepli a névnapját: Január 29. A kibővített naptárak szerint ezen kívül a következő napon is felköszönthetjük: December 24.

Jelentése: nemes, eredete: német-francia. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Adél név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 227372354340357
Második keresztnévként 2838282635
Helyezése 5127333434

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Adél rezgésszáma:

A + D + E + L = 1 + 4 + 5 + 3 = 13 = 1 + 3 = 4

Jelentése, értelmezése:

4.: A fegyelem és a talány jelölője

A 4-es számra jellemző, hogy erősen ragaszkodik a hagyományokhoz, stabil szokásaihoz ragaszkodik, nem vállal kockázatot semmivel kapcsolatban sem, emiatt fél a változástól, és az új dolgok kipróbálásától. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren igen kreatív.

Ezen kívül a 13-as számnak is van egy különleges jelentése:

Küldj képeslapot Adél nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

gyöngyvirágos

rózsás

liliomos

kankalinos

tulipános

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Abdéel, Abigél, Abád, Abélia, Acél, Ada, Adala, Adela, Adina, Adna, Adolf, Adon, Adony, Adria, Adriel, Adália, Adélia, Agád, Ajád, Aldán, Aldó, Alán, Aléna, Amadé, Amál, Amélia, André, Angéla, Antal, Anélia, Anéta, Apol, Ardó, Ariel, Ariéla, Arvéd, Arzén, Atád, Aténa, Aurél, Axel, Azár

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: