Névnap: Adela

a következő napokon ünnepli a névnapját:

Január 29., December 24.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Adela névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Adela név adatai

Az Adela utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban egyelőre sajnos nem szerepel. A kibővített naptárak szerint a következő napokon köszönthetjük fel: Január 29., December 24.

Jelentése: bizonytalan, eredete: bizonytalan. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Adela név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Adela rezgésszáma:

A + D + E + L + A = 1 + 4 + 5 + 3 + 1 = 14 = 1 + 4 = 5

Jelentése, értelmezése:

5.: A határok nélküli szabadság embere

Ez az ember, az egész életét optimistán éli, tele élvezettel és szenvedéllyel. Szerencse mellette áll, ám ő nem tervez előre, és inkább a pillanat örömét szereti élvezni. Könnyen lelkesedik, ám ez a hirtelen jött lelkesedés hamar elillan. Életét könnyedén veszi, bizakodó, és reményekkel teli.

Küldj képeslapot Adela nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

kankalinos

gyöngyvirágos

rózsás

liliomos

tulipános

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Aba, Abda, Abelina, Abosa, Absa, Ada, Adabella, Adala, Adelaida, Adelin, Adelina, Adelinda, Adina, Admira, Adna, Adolf, Adon, Adony, Adria, Adriel, Adália, Adél, Adélia, Agnella, Aida, Aina, Aisa, Ajna, Ajsa, Alap, Alba, Alda, Alen, Alett, Aletta, Alex, Alexa, Alexia, Ali, Alida, Alina, Alma, Amadea, Amelita, Amilla, Amina, Amira, Anada, Anda, Andelin, Andelina, Anderz, Andrea, Anelma, Anett, Anetta, Anica, Aniella, Anika, Anilla, Anina, Anita, Anka, Anna, Anneli, Antea, Anzelm, Anzelma, Apol, Apolka, Appia, Ariel, Ariella, Arika, Arina, Arita, Aser, Asma, Ata, Atala, Athena, Atika, Atilla, Atina, Attila, Aura, Aurea, Axel

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: