Névnap: Anett

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Június 13.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Anett névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Anett név adatai

Az Anett utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napon ünnepli a névnapját: Június 13. A kibővített naptárak szerint ezen kívül a következő napokon is felköszönthetjük: Június 13., Július 26.

Jelentése: bizonytalan, eredete: Anna önállósult francia becézője. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Anett név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 1611816161161961621516216
Második keresztnévként 15481573159316051615
Helyezése 7676777777

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Anett rezgésszáma:

A + N + E + T + T = 1 + 5 + 5 + 2 + 2 = 15 = 1 + 5 = 6

Jelentése, értelmezése:

6.: Az egészség, a jólét és a harmónia jelképe

A 6-os számúakat mindig nagy társaság veszi körül, igazi tréfamesterek, akiket remek humor jellemez. Mivel ők is szívesen segítenek másokon, nekik is segítőkezet nyújt mindig valaki. Elítélik a törvénytelenségeket, ők maguk pedig általában szerencsés kézzel nyúlnak a dolgokhoz.

Küldj képeslapot Anett nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

liliomos

gyöngyvirágos

tulipános

rózsás

kankalinos

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Adela, Aglent, Albert, Alen, Alett, Aletta, Alex, Alexa, Alitta, Anada, Anatol, Anda, Anderz, Andor, Andos, Anelma, Anetta, Anettka, Anica, Anika, Anina, Anita, Anitra, Anka, Anna, Anneli, Anni, Antal, Antea, Anton, Antos, Anzelm, Anéta, Arietta, Arita, Arlett, Arnót, Aser, Ata, Axel

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: