Névnap: Arita

a következő napokon ünnepli a névnapját:

Március 13.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Arita névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Arita név adatai

Az Arita utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban egyelőre sajnos nem szerepel. A kibővített naptárak szerint a következő napon köszönthetjük fel: Március 13.

Jelentése: Arétász férfinév női párja, eredete: valószínűleg görög eredetű. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Arita név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Arita rezgésszáma:

A + R + I + T + A = 1 + 9 + 9 + 2 + 1 = 22 = 2 + 2 = 4

Jelentése, értelmezése:

4.: A fegyelem és a talány jelölője

A 4-es számra jellemző, hogy erősen ragaszkodik a hagyományokhoz, stabil szokásaihoz ragaszkodik, nem vállal kockázatot semmivel kapcsolatban sem, emiatt fél a változástól, és az új dolgok kipróbálásától. Nem irányító típus, inkább mindent maga csinál. Szellemi téren igen kreatív.

Ezen kívül a 22-es számnak is van egy különleges jelentése:

Akik a 22-es számban (2+2) születnek, azok életük során rengeteg dolgot eltudnak érni, csak akarniuk kell! Uralkodó bolygójuk a Plútó, életüket végig kíséri a szerencse, különös építő energiával rendelkeznek, aminek köszönhetően a pusztulásból is felépíthet egy új világot!

Küldj képeslapot Arita nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

tulipános

gyöngyvirágos

liliomos

kankalinos

rózsás

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Aba, Abagta, Abda, Abiáta, Abosa, Absa, Ada, Adala, Adela, Adina, Admira, Adna, Adria, Adriel, Afrodita, Agrippa, Agáta, Aida, Aina, Aisa, Ajna, Ajsa, Alba, Albina, Alda, Alett, Aletta, Alexa, Ali, Alicia, Alida, Alina, Alinda, Alinka, Alitta, Aliz, Alma, Almira, Alvina, Amelita, Amilla, Amina, Aminta, Amira, Amrita, Amáta, Anada, Anda, Anett, Anetta, Anica, Anika, Anilla, Anina, Anita, Anitra, Anka, Anna, Annarita, Antal, Antea, Anéta, Appia, Aracs, Arad, Aranka, Arany, Ardó, Ariadna, Arianna, Ariel, Ariella, Arienn, Arietta, Arika, Arina, Arion, Ariton, Arián, Ariéla, Arlett, Armida, Armilla, Arnó, Arvid, Asma, Ata, Atala, Atika, Atilla, Atina, Attila, Aura, Aurea

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: