Névnap: Anita

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Június 2.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Anita névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Anita név adatai

Az Anita utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napon ünnepli a névnapját: Június 2. A kibővített naptárak szerint ezen kívül a következő napon is felköszönthetjük: Július 26.

Jelentése: bizonytalan, eredete: Anna és a Juanita (magyarul Johanna) spanyol becézőjéből. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Anita név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 5098951064511315117051132
Második keresztnévként 41834247430543534405
Helyezése 2323232323

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Anita rezgésszáma:

A + N + I + T + A = 1 + 5 + 9 + 2 + 1 = 18 = 1 + 8 = 9

Jelentése, értelmezése:

9.: Az önfeláldozók és a segítők

Rájuk jellemző, hogy egész életük során segítséget nyújtanak másoknak, és rájuk mindig, minden helyzetben lehet számítani! Az emberiség sorsa pedig mindig fontosabb lesz nekik,mint saját maguk. Segítőkészek és önfeláldozók, ezért nagy anyagi javakat sosem élvezhetnek, hiszen ahogy pénzhez jutnak, rögtön szétosszák, és eladományozzák másoknak.

Küldj képeslapot Anita nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

gyöngyvirágos

kankalinos

liliomos

tulipános

rózsás

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Aba, Abagta, Abda, Abiáta, Abosa, Absa, Ada, Adala, Adela, Adina, Admira, Adna, Adria, Agnéta, Agáta, Aida, Aina, Aisa, Ajna, Ajsa, Alba, Albina, Alda, Alett, Aletta, Alexa, Ali, Alicia, Alida, Alina, Alinda, Alinka, Alitta, Aliz, Alma, Almira, Alvina, Amelita, Amilla, Amina, Aminta, Amira, Amrita, Amáta, Anada, Anaisz, Anatol, Ancilla, Anda, Andor, Andos, Andrea, Anelma, Anett, Anetta, Anettka, Angyal, Anica, Aniella, Anika, Anikó, Anilla, Anina, Anissza, Anitra, Anka, Anna, Annarita, Anni, Antal, Antea, Anton, Antos, Anéta, Appia, Ariel, Arietta, Arika, Arina, Arion, Arita, Ariton, Armida, Asma, Ata, Atala, Atika, Atilla, Atina, Attila, Aura, Aurea

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: