Névnap: Albin

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Március 1., Június 22.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Albin névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Albin név adatai

Az Albin utónév férfi keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napokon ünnepli a névnapját: Március 1., Június 22. A kibővített naptárak szerint ezen kívül a következő napon is felköszönthetjük: Október 26.

Jelentése: fehér, eredete: latin. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Albin név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Albin rezgésszáma:

A + L + B + I + N = 1 + 3 + 2 + 9 + 5 = 20 = 2 + 0 = 2

Jelentése, értelmezése:

2.: A kettősség az antonimapárok száma

A 2-es számban született emberek életében folyamatosan megmutatkozik az ellentét. Egyszerre benne van a siker és a kudarc, a jó, és a rossz. Az illető rendkívül érzékeny lélek, aki másokon szívesen segít, emellett saját maga pénzügyeit is remekül tudja kezelni.

Küldj képeslapot Albin nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

jägermeisteres

whiskeys

sörös

pálinkás

pezsgős

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Aba, Abda, Abdi, Abdon, Abod, Abony, Abos, Absa, Adelin, Adina, Adon, Adria, Aina, Aladdin, Aladin, Alap, Alarik, Alba, Albert, Albertin, Albina, Albán, Alda, Aldvin, Aldán, Aldó, Alen, Alett, Alex, Alexa, Alexia, Alfonz, Ali, Alicia, Alida, Alina, Alinda, Alinka, Aliz, Alma, Almira, Alvin, Alvina, Alvián, Alán, Aléna, Ambos, Amina, Anina, Anni, Anton, Appia, Arina, Arion, Arvid, Atina

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: