Névnap: Almira

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: Május 29.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Almira névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Almira név adatai

Az Almira utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napon ünnepli a névnapját: Május 29. A kibővített naptárak szerint ezen kívül a következő napon is felköszönthetjük: Március 24.

Jelentése: bizonytalan, eredete: bizonytalan. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Almira név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Almira rezgésszáma:

A + L + M + I + R + A = 1 + 3 + 4 + 9 + 9 + 1 = 27 = 2 + 7 = 9

Jelentése, értelmezése:

9.: Az önfeláldozók és a segítők

Rájuk jellemző, hogy egész életük során segítséget nyújtanak másoknak, és rájuk mindig, minden helyzetben lehet számítani! Az emberiség sorsa pedig mindig fontosabb lesz nekik,mint saját maguk. Segítőkészek és önfeláldozók, ezért nagy anyagi javakat sosem élvezhetnek, hiszen ahogy pénzhez jutnak, rögtön szétosszák, és eladományozzák másoknak.

Küldj képeslapot Almira nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

liliomos

rózsás

tulipános

gyöngyvirágos

kankalinos

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Adina, Admira, Adria, Aida, Aina, Aisa, Alba, Albert, Alberta, Albin, Albina, Alda, Aletta, Alexa, Alexia, Ali, Alicia, Alida, Alina, Alinda, Alinka, Alitta, Aliz, Alma, Almanda, Almiréna, Almár, Alvin, Alvina, Alárd, Aléna, Alóma, Amilla, Amina, Aminta, Amira, Amrita, Anica, Anika, Anina, Anita, Anitra, Appia, Arika, Arina, Arita, Armida, Armilla, Asma, Atika, Atina, Attila, Aura

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: