Névnap: Aina

a következő napokon ünnepli a névnapját:

Május 10.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Aina névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Aina név adatai

Az Aina utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban egyelőre sajnos nem szerepel. A kibővített naptárak szerint a következő napon köszönthetjük fel: Május 10.

Jelentése: lehet az aina közszó, melynek jelentése: kép, képzelet, illetve az ainava (táj, vidék), eredete: finn. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Aina név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Aina rezgésszáma:

A + I + N + A = 1 + 9 + 5 + 1 = 16 = 1 + 6 = 7

Jelentése, értelmezése:

7.: Az ész, és a tudatalatti rezgésszáma

Minden 7-esekre jellemző, hogy valami olyan, különleges erővel bírnak, mellyel hatással lehetnek társaikra. Nagyon jó a megérzésük, és könnyedén felszínre hozzák mások tudatalattijukban rejtőző érzelmeiket, szinte belelátnak a másikba. Nagyon erős akarattal rendelkeznek, szinte képesek lennének hipnotizálni másokat, ám ezt sosem használják ki, és természetfeletti képességüket ritkán használják.

Ezen kívül a 3-as és a 7-es számnak van egy különlegessége is:

A görög-római kultúrában e két szám szent számnak számít. Pontosabban a 3-as a makulátlan egységet jelentette a szentháromságban, a 7-es szám pedig a napok száma, és abban az időkben számontartott bolygók száma miatt lett különleges. Ebben az időben minden varázsigét háromszor, vagy hétszer kellett elismételniük ahhoz, hogy hasson. Az orvoslásban is különleges volt a 7-es szám, hiszen úgy tartották hogyha a haldokló egyén a 7. napot túléli akkor felépül, és életben fog maradni.

Küldj képeslapot Aina nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

rózsás

gyöngyvirágos

kankalinos

liliomos

tulipános

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Aba, Abda, Abdi, Abelina, Abod, Abony, Abos, Abosa, Absa, Ada, Adala, Adela, Adelina, Adina, Admira, Adna, Adon, Adony, Adria, Aida, Ainó, Aisa, Ajna, Ajnó, Ajsa, Akilina, Alap, Alba, Albin, Albina, Alda, Alen, Alex, Alexa, Ali, Alicia, Alida, Alina, Alinda, Alinka, Alitta, Aliz, Alma, Almira, Alvin, Alvina, Aléna, Amand, Amanda, Amilla, Amina, Aminta, Amira, Amrita, Anada, Anda, Anica, Anika, Anilla, Anina, Anita, Anitra, Anka, Anna, Anni, Antal, Antea, Apol, Apor, Appia, Arad, Aranka, Arany, Ariadna, Arianna, Ariel, Arienn, Arika, Arina, Arion, Arita, Armida, Arnó, Aser, Asma, Ata, Atala, Athena, Atika, Atilla, Atina, Atos, Attila, Aténa, Aura, Aurea, Axel

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: