Névnap: Alina

a következő napokon ünnepli a névnapját:

Június 17., Július 28.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Alina névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Alina név adatai

Az Alina utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban egyelőre sajnos nem szerepel. A kibővített naptárak szerint a következő napokon köszönthetjük fel: Június 17., Július 28.

Jelentése: bizonytalan, eredete: Adelina összevont alakváltozata. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Alina név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Alina rezgésszáma:

A + L + I + N + A = 1 + 3 + 9 + 5 + 1 = 19 = 1 + 9 = 1 + 0 = 1

Jelentése, értelmezése:

1.: A hibátlan szám, mely az egységet szimbolizálja

Az 1-es típusú ember, egy igen határozott személyiség, aki szeret más életébe is beleszólni. Egyszerű, ám egyben összetett személyiség. Kreatív, győztes típus, aki nehezen viseli el ha veszít.

Ezen kívül a 10-es számnak is van egy különleges jelentése:

A 10-es számúakat nevezhetjük egyesnek is (hiszen 1 + 0 = 1) de a számmisztikában vannak olyan rendszerek, amelyek a 10-es szám teljesen külön szerepel, és mint első kétjegyű szám, az egyes képességeket megtízszerezi. Rájuk jellemző, hogy életük a hatalom, és a szövetségek. Csak kimondottan vezetői szerepben tudják elképzelni magukat, és csak ebben a szerepben érzik jól magukat, és csak így tudnak kiteljesedni.

Küldj képeslapot Alina nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

rózsás

tulipános

kankalinos

gyöngyvirágos

liliomos

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Aba, Abda, Abelina, Abony, Abosa, Absa, Ada, Adala, Adela, Adelin, Adelina, Adelinda, Adina, Admira, Adna, Adon, Adony, Adria, Aglent, Aida, Aina, Ainó, Aisa, Ajna, Ajsa, Akilina, Aladin, Alap, Alba, Albin, Albina, Alda, Aldvin, Aldó, Alen, Alett, Aletta, Alex, Alexa, Alexia, Alfonz, Alfonza, Ali, Alicia, Alida, Alinda, Alinka, Alitta, Aliz, Alma, Almanda, Almira, Alvin, Alvina, Alán, Aléna, Alóma, Amand, Amanda, Amelita, Amilla, Amina, Aminta, Amira, Amrita, Anada, Anda, Andelina, Angelina, Anica, Anika, Anilla, Anina, Anita, Anitra, Anka, Anna, Anni, Antea, Appia, Aranka, Arany, Ariadna, Arianna, Ariel, Arienn, Arika, Arina, Arion, Arita, Armida, Asma, Ata, Atala, Athena, Atika, Atilla, Atina, Attila, Aténa, Aura, Aurea

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: