Névnap: Aliz

a következő napokon ünnepli hivatalosan a névnapját:

Névnap: November 14.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Aliz névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Aliz név adatai

Az Aliz utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban a következő napon ünnepli a névnapját: November 14. A kibővített naptárak szerint ezen kívül a következő napokon is felköszönthetjük: Június 29., Augusztus 24.

Jelentése: nemes, harcos, bölcs, eredete: héber-germán-francia-angol. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Aliz név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként 231294229266344
Második keresztnévként 2538323746
Helyezése 4936514337

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Aliz rezgésszáma:

A + L + I + Z = 1 + 3 + 9 + 8 = 21 = 2 + 1 = 3

Jelentése, értelmezése:

3.: A kételkedés feloldásának száma

Az illető folyamatosan ellenkezik, fenntartásaival küzd. Ennek köszönhetően azonban képes létrehozni életében a tökéletes egységet. Élete célja az ellentétek megszüntetése, amiért mindent képes elkövetni. Legfontosabb célja, hogy jobbá tegye a világot. A döbbenetes felemelkedés, és a megvalósíthatatlannak gondolt győzelem, és az anyagi jólét megtalálását jelzi.

Ezen kívül a 3-as és a 7-es számnak van egy különlegessége is:

A görög-római kultúrában e két szám szent számnak számít. Pontosabban a 3-as a makulátlan egységet jelentette a szentháromságban, a 7-es szám pedig a napok száma, és abban az időkben számontartott bolygók száma miatt lett különleges. Ebben az időben minden varázsigét háromszor, vagy hétszer kellett elismételniük ahhoz, hogy hasson. Az orvoslásban is különleges volt a 7-es szám, hiszen úgy tartották hogyha a haldokló egyén a 7. napot túléli akkor felépül, és életben fog maradni.

Küldj képeslapot Aliz nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

tulipános

rózsás

kankalinos

gyöngyvirágos

liliomos

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Aba, Abda, Abdi, Abod, Abos, Absa, Ada, Adelin, Adina, Adna, Adon, Adria, Aida, Aina, Aisa, Ajna, Ajsa, Aladin, Alap, Alarik, Alba, Albin, Albina, Alda, Aldvin, Aldó, Alen, Alett, Alex, Alexa, Alexia, Alfonz, Ali, Alicia, Alida, Alina, Alinda, Alinka, Alitta, Alma, Almira, Alvin, Alvina, Alán, Amina, Amira, Anaisz, Anda, Anica, Anika, Anina, Anita, Anka, Anna, Anni, Apol, Apor, Appia, Arad, Ariel, Arika, Arina, Arion, Arita, Arvid, Aser, Asma, Ata, Atika, Atina, Atlasz, Atos, Atosz, Aura, Axel

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: