Névnap: Atala

a következő napokon ünnepli a névnapját:

Április 15., December 3.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Atala névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Atala név adatai

Az Atala utónév női keresztnév. A hivatalos naptárakban egyelőre sajnos nem szerepel. A kibővített naptárak szerint a következő napokon köszönthetjük fel: Április 15., December 3.

Jelentése: bizonytalan, eredete: Atália név alakváltozata. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Atala név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Atala rezgésszáma:

A + T + A + L + A = 1 + 2 + 1 + 3 + 1 = 8 = 8

Jelentése, értelmezése:

8.: Negatív emberek rezgésszáma

A 8-as emberekre jellemző, hogy életük folyamatosan nehézségekbe ütközik. Sok szenvedés és betegség lép fel életükben. Sok csapás éri őket, a sors nem tartogat nekik sok szerencsét, de hihetetlen nagy kitartásuk miatt sosem adják fel, ennek köszönhetően, amit igazán szeretnének azt ők is elérhetik.

Küldj képeslapot Atala nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

tulipános

rózsás

kankalinos

liliomos

gyöngyvirágos

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Aba, Abagta, Abda, Abosa, Absa, Ada, Adala, Adela, Adina, Adna, Adolf, Adria, Aida, Aina, Aisa, Ajna, Ajsa, Alap, Alba, Alda, Alexa, Ali, Alida, Alina, Alma, Amadea, Amand, Amanda, Amilla, Amina, Amira, Anada, Anda, Anelma, Anica, Anika, Anilla, Anina, Anita, Anka, Anna, Antal, Antea, Apol, Apolka, Appia, Aracs, Arad, Aranka, Arany, Arika, Arina, Arita, Asma, Ata, Atalanta, Athena, Atika, Atilla, Atina, Atlasz, Atos, Atosz, Attila, Atád, Atália, Aténa, Aura, Aurea, Avarka, Axel

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: