Névnap: Atika

a következő napokon ünnepli a névnapját:

December 3.

Szeretnél a jövőben időben értesülni Atika névnapról? Iratkozz fel névnap értesítő funkciónk segítségével erre a névnapra és az ünnep közeledtével email értesítőt küldünk számodra!

Atika név adatai

Az Atika utónév férfi keresztnév. A hivatalos naptárakban egyelőre sajnos nem szerepel. A kibővített naptárak szerint a következő napon köszönthetjük fel: December 3.

Jelentése: bizonytalan, eredete: feltehetőleg az Atália, Atala becézőjéből önállósult. Ha gyermekünknek ezt a keresztnevet szeretnénk adni, akkor ezt minden probléma nélkül megtehetjük ugyanis hivatalosan anyakönyvezhető.

Atika név gyakorisága

Magyarország teljes lakosságában előforduló 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Magyarországon az újszülötteknek adott 100 legnépszerűbb keresztnév statisztika alapján:

  20122013201420152016
Első keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Második keresztnévként N/AN/AN/AN/AN/A
Helyezése N/AN/AN/AN/AN/A

Számmisztika

Talán nem is sejtjük, hogy életünket mennyire befolyásolhatja az, hogy mi a nevünk, illetve nevünk betűiből kiszámolható számérték. Minden szülő a legjobbakat kívánja gyermekének, és azt reméli, hogy élete tele lesz szerencsével, és a baj messze elkerüli majd. Ám sokan nem tudnak arról, hogy az, hogy milyen nevet adnak a kicsinek születésekor, az egész életét erősen befolyásolhatja. A számmisztika szerint nevünk legalább annyira fontos, mint születési dátumunk.

Ennek az egyszerű technikának a segítségével ki lehet számítani adott név rezgésszámát, ezáltal pedig kideríthetjük, hogy milyen energiát vonz magához.

A betűk számértékei:

A, J, S B, K, T C, L, U D, M, V E, N, W F, O, X G, P, Y H, Q, Z I, R
1 2 3 4 5 6 7 8 9

A fenti táblázatból keressük ki a név betűit, ezután a kikeresett számokat adjuk össze. Ezután ennek a számnak az egyes számjegyeit is adjuk össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapunk. Ez a szám a rezgésszám!

Atika rezgésszáma:

A + T + I + K + A = 1 + 2 + 9 + 2 + 1 = 15 = 1 + 5 = 6

Jelentése, értelmezése:

6.: Az egészség, a jólét és a harmónia jelképe

A 6-os számúakat mindig nagy társaság veszi körül, igazi tréfamesterek, akiket remek humor jellemez. Mivel ők is szívesen segítenek másokon, nekik is segítőkezet nyújt mindig valaki. Elítélik a törvénytelenségeket, ők maguk pedig általában szerencsés kézzel nyúlnak a dolgokhoz.

Küldj képeslapot Atika nevű ismerőseidnek/barátaidnak!

jägermeisteres

sörös

pálinkás

whiskeys

pezsgős

Kattints arra a képre, amelyiket szeretnéd elküldeni és a következő oldalon lehetőséged lesz letölteni, emailben elküldeni és Facebook-on megosztani barátaiddal, ismerőseiddel.

Névre szóló képeslapot szeretnél küldeni vagy személyes üzenetet is írnál a képre? Akkor próbáld ki az Üdvözlőlap funkciónkat, ahol ezekre mind lehetőséged nyílik!

Hasonló nevek: Aba, Abda, Abosa, Absa, Ada, Adala, Adela, Adina, Admira, Adna, Adria, Aida, Aina, Aisa, Ajna, Ajsa, Ajtonka, Alba, Albina, Alda, Alexa, Ali, Alicia, Alida, Alina, Alinda, Alinka, Alitta, Aliz, Alma, Almira, Alvina, Amilla, Amina, Aminta, Amira, Amrita, Anada, Anda, Anettka, Anica, Anika, Anikó, Anilla, Anina, Anita, Anitra, Anka, Anna, Antea, Apolka, Aporka, Appia, Aranka, Ariel, Arika, Arina, Arion, Arita, Armida, Asma, Ata, Atala, Athena, Atilla, Atina, Atos, Atosz, Attila, Atád, Aténa, Aura, Aurea, Avarka

Tetszik az oldal? Megtaláltad, amit kerestél? Egy lájkkal támogathatod a munkánkat: